''
Espanyol Català Anglès (US) Alemany Polski Japonés Francès Italià Anglès (UK)

Per a qui és el llibre Els meus nombres màgics?

Els meus nombres màgics és el llibre personalitzat de The Story Tailors, recomanat per a nens de fins a 10 anys, on els petits se submergiran en una aventura que els revelarà la màgia de les xifres més importants de la seva vida. El seu aniversari, el primer dia d’escola... Quins grans secrets amaguen aquestes xifres? A través del conte personalitzat Els meus nombres màgics, els petits aprendran no només a relacionar‐se amb els nombres, sino que gaudiran alhora d'innombrables històries d'alt valor educatiu. Valors com la companyonia, la importància de compartir o l'amabilitat, se sumen a les 4 estacions, als 5 sentits, o a les 7 notes de l'escala musical.

Per obtenir un llibre personalitzat és necessari introduir el nom del nen o la nena, el gènere, la data desitjada, i el motiu de celebració.

Els meus nombres màgics es el llibre personalitzat de The Story Tailor, creadors del llibres personalitzats infantils, La màgia del meu nom.

Quin grau de personalizatció ofereix el llibre personalitzat?

Cada llibre personalitzat genera una història única i personalitzada amb els nombres i nom escollits. Els meus nombres màgics és el llibre personalitzat ideal per celebrar un aniversari, un bateig, el primer dia d'escola, o qualsevol data important per al nen i la seva família. El nom del nen o nena apareixerà varies vegades a l’interior del llibre a través de les històries vinculades als seus nombres.

Al final del llibre, el nen o nena descobrirà el significat dels seus nombres màgics i veurà la seva data especial i nom al seu llibre. Un conte personalitzat basat en una data especial; record per tota la vida.

Recorda que podrás personalitzar-lo encara més afegint una dedicatòria personal de forma gratuita.

Com és el llibre personalitzat físic que rebré?

Cada llibre personalitzat s'imprimeix digitalment en un format DIN A4 apaisat en paper de 170gr. Podràs escollir entre tapa dura o tova. Tots els llibres tenen 58 pàgines.

Puc sol·licitar una devolució o cancel.lar el meu llibre personalitzat?

Esperem que no arribi el moment que hagis de cancel.lar el teu llibre personalitzat. De totes formes, podràs cancel.lar-lo en les següents situacions:

1- En les següents 20 hores després de la confirmació de la teva comanda (quedarien exclosos els enviaments “EXPRESS”) 2- Si no hem pogut entregar la comanda en un periode de 35 dies després del teu enviament, tens dret a sol·licitar la devolució. 3- En el cas de productes defectuosos, tant aviat com hagis descobert el desperfecte (inspeccionant el producte el més aviat possible després del lliurament, i en cap cas més de 14 dies després de la recepció del producte) Les notificacions que impliquin el desig de cancel·lació hauràn de ser notificades per correu electrònic a hola@mymagicalnumbers.com. Per a més informació sobre la nostra política de devolució i cancel·lacions pots consultar el nostre apartat: https://www.elsmeusnombresmagics.cat/ca/termes-i- condicions

El llibre personalitzat bàsic té un preu de 26,90 euros (IVA inclosos).

Existeixen una sèrie d'opcions addicionals que pots afegir a la teva comanda. Per exemple: per només 4,99 euros addicionals, podràs adquirir el teu llibre amb tapa dura (cartró de 2mm de gruix) o si desitges que et fem arribar el llibre personalitzat amb caràcter urgent, pots reduir el temps de lliurament amb un import addicional de 8,99 euros.

Quant costa l'enviament del meu llibre personalitzat Els meus nombres màgics?

Si esculls enviament standard el cost es de 4,99€. Si desitges rebre la teva comanda a través d'enviament express, hauràs d'abonar 8,99 euros. *Enviament només a Espanya Peninsular, Balears.

Quant de temps triga a arribar el meu llibre personalitzat?

No oblidis que cada llibre és personalitzat segons el nom i la data especial del teu nen o nena. Cada exemplar s'imprimeix sota demanda al moment en què l'usuari realitza la compra. El termini aproximat de lliurament amb enviament standard és de 15 dies laborables. Abans de confirmar la compra, t'indicarem la data estimada de lliurament. No obstant, si ho necessites amb urgència, tenim a la teva disposició un servei de lliurament express (amb un cost de 8,99€).

Com puc realitzar el seguiment de la comanda? 

Quan el teu llibre personalitzat hagi sortit de la impremta, es generarà un codi de seguiment que t'informarà en tot moment sobre l’estat de la teva comanda. Els meus nombres màgics és el llibre personalitzat ideal per regalar en un aniversari, una comunió, el primer dia d’escola... un regal ideal per als més petits.

En cas de tenir preguntes adicional, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Salutacions màgiques! The Story Tailors