''
Espanyol Català Anglès (US) Alemany Polski Japonés Francès Italià Anglès (UK)

Creadors de contes màgics en català

Segur que alguna vegada hauràs desitjat tornar a ser nen. Per als nens, la vida és un joc ple d'imaginació i, es diu que quan creixem, ens oblidem de jugar. Precisament va ser aquesta nostàlgia per veure la vida a través dels ulls d'un nen la que ens va portar a engegar aquest projecte. Ens presentem: som The Story Tailors, una empresa fundada a Barcelona l’any 2015 per un equip de professionals amb àmplia experiència al sector de l’animació i el contingut infantil. Vam volen llançar una sèrie de productes que oferís experiències úniques pels més petits i que, a la vegada, aportés valors educatius. 

Els meus nombres màgics és un llibre personalitzat on els petits se submergiran en una aventura que els revelarà la màgia de les xifres més importants de la seva vida. La data del seu naixement, un dia especial… Quins grans secrets amaguen aquests nombres?

A través del conte, els petits aprendran no només a relacionar-se amb els nombres, sinó que gaudiran alhora d'innombrables històries d'alt valor educatiu.

Aquesta és la nostra filosofia, en 4 pilars:

- Creiem que cada nen té dret a gaudir d’una infància màgica, amb accés al coneixement i l’educació, sense importar el seu origen.

- Cada nen es únic i especial, i ha de sentir-se orgullós d’això, sempre. Com deia Oscar Wilde, “Sigues tu mateix, la resta dels papers ja estan agafats.”

- Tota empresa o organització ha de contribuir a millorar la societat. Per això, col·laborem en programes d’ajuda a la infància de Save The Children.

- Creiem en la tecnologia i en el seu consum, i en com aquesta pot ajudar a crear productes màgics i personalitzats.

Que la màgia t’acompanyi!