''
Espanyol Català Anglès (US) Alemany Polski Japonés Francès Italià Anglès (UK)

Descompte grupal

Compres en grup i per a escoles

Per cada llibre personalitzat que afegeixis a la cistella després del primer, obtindràs un descompte del: 5% per al segon, fins a un 20% en el cinquè i successius. Si desitges comprar més de 40 llibres en una sola comanda, podem oferir-te un descompte del 25% en cada unitat i ajudar-te amb el procés de compra. Per a més informació sobre aquesta oferta, escriu-nos si us plau a hola@mymagicalnumbers.com

Perquè puguis entendre-ho millor:

Com funcionen les regles de descompte?

El descompte augmenta quan afegeixes més llibres a la teva cistella:

1r llibre: preu complet
2n llibre: 5% de descompte en la segona unitat
3r llibre: 10% de descompte en la tercera unitat
4rt llibre: 15% de descompte en la 4ª unitat
Del 5è al 39è llibre: 20% de descompte en cadascuna de les unitats

Més de 40 llibres: 25% de descompte en cada llibre (comandes realitzades exclusivament a través de l'equip de My Magic Story)

Si desitges comprar més de 25 llibres, si us plau, contacta amb nosaltres per email perquè puguem ajudar-te amb la creació dels llibres, personalització i comanda. Et donarem més detalls per email.

Quins llibres estan inclosos en el descompte?Si fas la teva comanda a través de la web, i demanes menys de 25 llibres, el sistema aplicarà un descompte automàtic en els títols de la web en la qual estiguis realitzant la compra. En realitzar una comanda de més de 25 llibres, i sol·licitant l'assistència de l'equip de My Magic Story, podràs escollir entre tots els títols de la gamma i agrupar-los en la mateixa compra (La màgia del meu nom, Els meus nombres màgics o La màgia del FC Barcelona).

Contacta'ns a través de hola@mymagicalnumbers.com i t'enviarem un formulari per emplenar tota la informació necessària per crear el llibre personalitzat per a cada nen (sol·licitant-te el nom, data, títol del llibre, dedicatòria, etc.)

Com realitzo el pagament d'una compra grupal?Pots pagar a través de Paypal, utilitzant tant la teva tarja de crèdit com el teu compte de Paypal. T'enviarem un link directe perquè completis el pagament i la comanda.

Quins són les opcions d'enviament?Els mètodes d'enviament són els mateixos que s'apliquen a comandes normals. Podem oferir-te també enviament express (amb número de seguiment disponible segons destinació).

Tots els Termes i condicions estàndard són aplicables en aquest tipus de compra.

Que la màgia t'acompanyi!